Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Kameks geleneği bozmadı
2007/12/11 18:46
Kameks geleneği bozmadı

Kamer Holding şirketlerinden Kameks İç ve Dış Ticaret A.Ş. döviz kazandırıcı faaliyetlerindeki başarısından dolayı bu yıl da Altın Madalya aldı.

Konya Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen ve her yıl geleneksel hale gelen Vergilendirme Dönemi Ödül Töreni, 125. Yılını kutlayan Konya Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleşti. Ödül töreninde yüksek düzeyde gelir ve kurumlar vergisi ödeyen, ihracat yaparak ülke ekonomisine döviz kazandıran şirketler ve Ticaret Odası üyeliğinde 40. yılını dolduran üyelerin ödül aldığı toplantıda Kamer Holding şirketlerinden Kameks İç ve Dış Ticaret A.Ş’de döviz kazandırıcı faaliyetlerindeki başarısından dolayı Altın Madalya ile ödüllendirildi.

2007 Yılı Vergilendirme Dönemi ödül törenine; Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Konya Milletvekilleri ve Konya Protokolü ile çok sayıda iş adamı ve sanayicinin katıldığı törende Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan’ın elinden Kameks İç ve Dış Ticaret A.Ş. adına ödülü İşletme Müdürü Ali Kurnaz aldı.

Avrupa'dan Afrika'ya, Ortadoğu'dan Orta Asya'ya kadar geniş bir coğrafyaya aranan marka haline gelen Kameks İç ve Dış Ticaret A.Ş., Kamer Gurubu şirketlerinin ürünlerini dünyaya pazarlıyor. Alüminyum esnek tüp ve alüminyum yassı mamul konusunda yurtdışında önemli pazar payına sahip olan Kameks; yoğun pazarlama ve satış faaliyetlerini Konya Merkez ve İstanbul Ofisindeki deneyimli personeli ile gerçekleştiriyor. İhracat yapılan ülkelerdeki yoğun rekabet ve yerel üretici firmalarına rağmen kalite, termin, fiyat konusunda avantajlı konumu nedeniyle en önemli tedarikçi arasında olan Kameks, Avrupa da önemli beyaz eşya ve güneş enerjisi üreticilerinin yassı mamul konusunda en büyük tedarikçisi konumundadır.

Ödül töreninden sonra açıklama yapan Kameks İç ve Dış Ticaret A.Ş. İşletme Müdürü Ali Kurnaz “ Firmamız; Döviz kazandırıcı faaliyetleri nedeniyle Ticaret Odası, Müsiad ve Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından her yıl madalya ile ödüllendirilmektedir. Kameks olarak döviz kazandırıcı faaliyetler dalında bu yılda Altın Madalya aldığımız için gururluyuz. Türkiye ihracat rakamlarındaki artışa paralel olarak Kameks A.Ş. her yıl cirosunu arttırıyor inşallah 2008 için öncelikli hedefimiz Türkiye de ilk 1000 firma arasına girmek” dedi.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Ekonomi Haberleri
[:.:]
Eee, Ne yapalım Konya böyle!
Lokman Koyuncuoğlu
IMF’ye gerek yok batmayız?
Taner Aydın
Tebrikler Kime
Mustafa Azılıoğlu
Ya taş, ya kuş...!
Memduh Nihat Ada
MÜSİAD Farkı
Aydoğan Deveci
Konya’yı Değiştiren Adam
Nadide Ü.Altıparmak
Olan biteni anlamak
Abdullah Öksüz
KONYA TİCARET ODASI
Mustafa Tatlısu
KOP için tam sırası
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com