Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

25 puana ulaşmak güzel
2007/12/23 11:02
25 puana ulaşmak güzel

Konyaspor, kendi sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek, ilk yarıyı galibiyetle kapattı.
Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, maç sonrası yaptığı açıklamada, maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, ''Bu galibiyetle ligin ilk yarısını 25 puanla kapatmış olduk. Bu 25 puanı aldığımız dönem içinde çok iyi oynadığımız ve hatalar yaptığımız maçlar oldu. Acısıyla tatlısıyla aldığımız 25 puan bizim için sevindirici. Bugün kazamak adına iyi savunma yaptık. Kontraatak takımı olmamamıza rağmen kontraataklardan bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Bunun dışında ister
havanın soğuk olması veya tatil moduna girilmesi olarak söyleyin bugün istediğimiz oyunu sahada göremedik. Ama bunun sebeplerini normal karşılıyoruz. Neca ve Erman'ın ufak sakatlıkları vardı. Özverili bir şekilde sahaya çıkıp mücadele ettiler. Birkaç oyuncu takıma olumlu ve olumsuz katkılar yapabiliyor. Bunlara rağmen kazanmayı başardıkları için oyuncularımı kutluyorum'' dedi.
Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise 3 gündür takımla beraber antrenmanlara çıktığını belirterek, ''Takımın mücadelesinden memnunum. Ligdeki pozisyonumuzun vermiş olduğu bir olumsuzluk var. İyi oynasan da maç kaybedebiliyorsun. Konyaspor tecrübesi ve iyi futbolcularıyla maçı kazandı. Biz önümüze bakacağız. Devre arasında takıma yapılacak takviyelerle ikinci yarıda daha iyi yerlere gelmek istiyoruz. Tesis sorunları yaşıyoruz. Ligin ikinci yarısında bunları da aşacağız'' diye konuştu.
Konyasporlu futbolcu Erkan Sekman da, ilk yarıda iyi futbol sergilediklerini, ikinci yarıda ise skoru koruyarak maçtan galip ayrılmayı başardıklarını söyledi. Yeşil-beyazlı futbolcu Murat Hacıoğlu ise, galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, ''Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Sahada istediğimiz oyunu oynayamadık. Sonuçta galip gelmesini bildik. Ligin ilk yarısını galibiyetle kapattık. Önümüzdeki kamp dönemini iyi geçirerek ikinci yarıda daha iyi yerlere geleceğiz'' dedi.
Kasımpaşa'nın tecrübeli futbolcusu Göksel Akıncı, ligin ilk yarısını bitirdiklerini ve ikinci yarıda daha iyi olacaklarını kaydederken, Yekta Kurtuluş ise kazanmak için geldiklerini ve kendi hatasından dolayı yedikleri gollerle maçtan mağlup ayrıldıklarını dile getirdi.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com