Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

60.sanat yılını kutladı
2007/12/26 12:10
60.sanat yılını kutladı

Konya’nın yetiştirdiği ender seslerden biri olan Ahmet Özdemir, 60. sanat yılını Selçuklu Belediyesi Sille Kültür Evi’nde kutladı.
Ahmet Özdemir sanat yaşamında 60. yılını tamamladı. Sanatçı 60. yılını Sille Kültür Evinde düzenlenen programla kutladı. Konya Aydınlar Ocağı tarafından düzenlenen programa çok sayıda davetli katıldı. Geçmiş 60 yılını değerlendiren Ahmet Özdemir, toplumun her geçen yıl yozlaştığını ve gelenek göreneklerden koptuğunu söyledi. “kimseyi görmüyorum kendi dünyamda mutluyum” diyen sanatçı, gönül gözüyle gördüğünü söyledi. Özdemir programdan önce yaptığı konuşmada şunları söyledi.
“Eskiden sanata ve sanatçıya büyük değer verilirdi. Şimdi eline mikrofon alan herkes sanatçı diye sunuluyor. Sanatçı üretken olmalı, yaşamıyla örnek olmalı, sanata katkı sağlamalıdır. Şimdi bu örneğe uyan ne kadar sanatçı var bunu sormak lazım. Bu güne kadar çok sayıda sanatçıyı yetiştirdim, yüzlerce beste yaptım. Şimdi bunlarla gurur duyuyorum. Altmış yılımı sanata verdim ve ömrüm olduğu süre yine sanata hizmet etmeye devam edeceğim.”Sanatçı Ahmet Özdemir programında, müzik ziyafetinin yanı sıra seslendirdiği skeçlerle de büyük alkış aldı.
Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Mustafa Güçlü, sanatçıyı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen de Ahmet Özdemir ile ilgili olarak şunları söyledi. “Ahmet Özdemir sadece Konya’nın değil Türkiye’nin önemli bir değeridir. Bu değere sahip çıkmak, sanata, tarihe ve kültüre sahip çıkmakla aynıdır. Kendisine uzun ömürler diliyor ve 60. yılını kutluyorum.”
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Kültür Sanat Haberleri
[:.:]
Başka bir açıdan Mustafa
Lokman Koyuncuoğlu
Melekler şehri terk edince
Taner Aydın
Kalem ve kılıç
Mustafa Azılıoğlu
Yeşil taşı arıyorum
Memduh Nihat Ada
Ferhunde’nin Suçu Ne?
Hakan Bahçeci
Seninleyiz Banu Avar
Alev Ayyıldız
ASIM'IN NESLİ ve 120
Nadide Ü.Altıparmak
Konya’nın Meydanı neresi?
Mustafa Kara
Üstad hiç bir yerde böyle anılmadı
Abdullah Öksüz
Dinlerarası Diyalogmuş!
Mustafa Tatlısu
Bakın Şu Derde!
Murat Can
Türbe önünü ne yapmalı?
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com