Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Kaliteli futbol izlettireceğiz
2008/01/05 18:16
Kaliteli futbol izlettireceğiz

Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Arif Çelik, Konyalılar'a ligin ikinci devresinde daha iyi bir Konyaspor izlettireceklerini bildirdi.
Çelik, kulübün resmi internet sitesi ''www.konyaspor.org.tr'' adresinde yaptığı açıklamada, 2007-2008 sezonunun ilk devresinde topladıkları 25 puan ve elde edilen altıncılığın kesinlikle küçümsenemeyeceğini ifade etti.
Teknik heyet ve futbolcuların inanılmaz bir mücadele örneği verdiğini belirten Çelik, Konyaspor'un tarihinin en fazla ilk yarı puanını topladığını bildirdi.
Belek'te devam eden kampın çok faydalı geçtiğini vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:
''Kampımızın 9. gününe girdik. Bu süre zarfında takımımızın, ligin ikinci devresindeki performansı için gerekli olan yoğun ve yorucu tempoda bir çalışma dönemi geçirdiğini görüyoruz. Ciddi bir sakatlığın yaşanmaması da sevindirici bir başka nokta. Tüm oyuncularımız ligin ikinci devresinde forma giyebilmek için saha içerisinde inanılmaz bir mücadele örneği sergiliyorlar. En son oynadığımız ve 6-1 galibiyetimizle sonuçlanan Denizlispor maçında ortaya konulan oyun, forma giyen tüm futbolcularımızın katkı sağlayabilmek için sahadaki gayretleri, saha içerisindeki birlik-beraberlik ve arkadaşlığın en üst düzeyde olması bizleri lig öncesi memnun etti. Takımımız lige en hazır şekilde gireceğinin ilk sinyallerini verdi.''
İkinci devrenin ilk haftasında kendi sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçına da değinen Çelik, şöyle devam etti:
''Oyuncularımızın yoğun ve yorucu geçen kamp dönemindeki çalışmalarda performansları lig için hazır olduklarını gösteriyor. İlk hafta seyircimizin önünde Beşiktaş ile oynayacağımız maçı takımımız da bizler de sabırsızlıkla bekliyoruz. Rakibimizden çekinecek bir durumumuz yok. Sahaya çıkacağız ve son 6 iç saha maçımızda olduğu gibi mücadelemizi vererek 90 dakika sonunda kazanan taraf olacağız. Buna tüm yüreğimizle inanıyoruz.''
Taraftarlara da çağrıda bulunan Çelik, son maçlarda büyük destek veren taraftarların Beşiktaş maçında tribünlerdeki yerlerini alarak takımı yalnız bırakmamalarını istedi.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com