Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Meram’dan 2 önemli transfer
2008/01/24 13:47
Meram’dan 2 önemli transfer

Voleybol Erkekler 1. Ligi’nde Cumartesi günü ilk yarının son maçında Polis Akademisi’ni ağırlayacak Meram Belediyespor, bu maç ve Manavgat maçından 6 puan almayı hedefliyor.
İstenen performansı vermeyen Bulgar Baev ve Minchev ile yollarını ayıran yeşil beyazlılar, kadrosuna da 2 önemli yabancıyı dahil etti. Daha önce kulüp formasını giyen ve geçen yıl İspanya Ligi’nde en iyi bloker seçilen Petar Kinchev’i tekrar renklerine bağlayan Meram Belediyespor, Arjantin’li milli voleybolcu Santiago Darraidou’yla da sözleşme imzaladı. Pasör çaprazı mevkiinde oynayan Arjantin’li voleybolcu bu sezon Yunanistan Voleybol Ligi’nde en skorer 2. oyuncu ünvanını taşıyor.
Antrenör Erkan Sporeli nezaretinde Polis Akademesi maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlılarda yeni transferlerin bu maçta oynaması hedefleniyor.
2 önemli transferle kadrolarını güçlendirdiklerini söyleyen antrenör Sporeli, “Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Arjantin’li milli oyuncu Santiago Darraidou ve eski oyuncumuz Petar Kirchev ile sözleşme imzaladık. Hedefimiz ard arda evimizde karşılaşacağımız Polis Akademisi ve Manavgat maçlarından 6 puan almak. 2. yarı fikstür avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz” dedi.
Arjantin’li voleybolcu Santiago Darraidou, “Buraya geldiğim için çok mutluyum. Şu anda istenmeyen pozisyonda olabiliriz ama daha iyi olacağımıza kesinlikle inanıyorum” derken geçen sezon İspanya’da en iyi bloker seçilen Bulgar oyuncu P. Kinchev ise duygularını şöyle özetledi: “Kendimi tekrar göstermek için buraya geldim. Hedefimiz ligde kalarak daha iyi yerlere gelmektir. Takım olarak kenetlendiğimizde bunu başarabilecek güçteyiz”
Polis Akademisi maçının ölüm kalım maçı olduğunu söyleyen Meram Belediyespor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, “Takıma fayda sağlayacağına inandığımız 2 önemli transfer gerçekleştirdik. Evimizde oynayacağımız 2 maçı taraftarımızın da desteğiyle alıp rahat bir nefes almak istiyoruz.” Diye konuştu.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com