Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Konya görücüye çıkıyor
2008/02/03 12:24
Konya görücüye çıkıyor



Konya’nın da tanıtılacağı, 2008 Turizm Fuarı (EMİTT) için geri sayım başladı.
14-18 Şubat 2008 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan Uluslar arası Turizm Fuarında Konya’nın tanıtımı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce yapılacak. Organizasyon giderleri ise İl Özel İdaresince karşılanacak.
Turizm profesyonelleri, sektör çalışanları ve tatilcilerin artan ilgisiyle her geçen yıl büyüyen EMITT Fuarı (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı), 14-18 Şubat 2008 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Bu yıl 12. kez düzenlenecek olan EMITT, 50’den fazla ülkeden 2500’ü aşan katılımcısıyla büyüme rekorları kırmaya devam ediyor.
İstanbul’da düzenlenecek “Uluslar arası Turizm Fuarı”nda, Konya’yı tanıtmak amacıyla, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün katılmasına karar verildi. Organizasyon süresince fuar alanındaki stant yerinin tahsisi, fuarda kullanılacak stant’ın yapımı ve tanıtım için ihtiyaç duyulan organizasyon giderleri İl Özel İdaresince karşılanacak.
Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir köşesinden gelen katılımcıları ve ziyaretçileriyle her geçen yıl daha büyük bir kitleye ulaşan EMITT Fuarı, bu yıl 14-18 Şubat tarihleri arasında düzenleniyor. Ekin Fuarcılık, TÜROFED (Türkiye Otelciler Federasyonu) ve TYD (Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği) işbirliğiyle, 12. kez gerçekleştirilecek olan EMITT Fuarı, bu sene beklenenin çok üzerinde bir ilgiyle karşılandı. TÜYAP Beylikdüzü’nde, EMITT için ayrılan salon sayısı yoğun ilgi karşısında daha da artırıldı. Geçen yıl 5 salonda gerçekleştirilen EMITT fuarı için, 2008 yılında 2 salon daha eklenerek, salon sayısı 7’ye çıkarıldı. Talebin artması üzerine 3 salon daha tahsis edilerek, böylelikle TÜYAP’a ait 10 salonun kullanılması sağlanacak.
Organizatörler 2007 yılında, 2006’ye oranla %50 büyüyerek, kendi alanında rekor kıran EMITT, 2008’de de 2007’ye göre bir o kadar daha büyüyerek, olağanüstü bir gelişme sağlayacağına dikkat çektiler
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Kültür Sanat Haberleri
[:.:]
Başka bir açıdan Mustafa
Lokman Koyuncuoğlu
Melekler şehri terk edince
Taner Aydın
Kalem ve kılıç
Mustafa Azılıoğlu
Yeşil taşı arıyorum
Memduh Nihat Ada
Ferhunde’nin Suçu Ne?
Hakan Bahçeci
Seninleyiz Banu Avar
Alev Ayyıldız
ASIM'IN NESLİ ve 120
Nadide Ü.Altıparmak
Konya’nın Meydanı neresi?
Mustafa Kara
Üstad hiç bir yerde böyle anılmadı
Abdullah Öksüz
Dinlerarası Diyalogmuş!
Mustafa Tatlısu
Bakın Şu Derde!
Murat Can
Türbe önünü ne yapmalı?
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com