Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Adese İstanbul’da
2008/02/09 17:26
Adese İstanbul’da
Geçtiğimiz ay Mercek’le birleşerek Türkiye’nin en büyük perakende firmaları arasında yerini alan Adese 101. mağazasını İstanbul’da açtı.

Adese; Konya, Ankara, Mersin, Karaman ve Ankara’dan sonra İstanbul’da açtığı mağazasıyla birlikte şube sayısı 101’e çıkardı. 9 Ocak’ta Hayat Park’ın faaliyete geçmesi ile hizmete giren Adese mağazasının açılışına, bölge halkı büyük ilgi gösterdi. Konserler ve çeşitli etkinlikler eşliğinde yapılan açılışta, Adese’nin İstanbul’daki ilk mağazasının açılış kurdelesini İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Buğa, İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dr Ahmet Akman, İttifak Holding Genel Müdürü Hacı Ali Körpe, Adese AVM Genel Müdürü Ramazan Keser, Pakistan İstanbul Başkonsolosu Wahid Khursheed, Bahçelievler kaymakamı Turhan Ayvaz, Güngören Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu birlikte kestiler. İstanbul Bağcılar ve civarında yaşayan 1 milyon kişi için önemli bir cazibe merkezi olan HayatPark’ta Adese ile birlikte 85 önemli markanın mağazaları yer alacak. Adese, Anadolu’daki yüz mağazasının ardından açtığı 101. mağazasıyla adını Türkiye çapında duyurmayı hedefliyor.


Açılış töreninde konu ile ilgili bir açıklama yapan Adese AVM Genel Müdürü Ramazan Keser, İstanbul’daki ilk mağazaları olan Hayat Park Adese’nin başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi’nde açacakları birçok mağazadan ilki olduğunu, yakın zamanda İstanbul Kadıköy ve Kocaeli’nde de hizmet vermeye başlayacaklarını ifade etti. Keser, konuşmasında “Anadolu’da verdiğimiz hizmet kalitesiyle perakende sektörünün önemli markalarından biri olduk. Şimdi aynı kaliteyi başka şehirlere götürmek ve Adese farkını daha çok insana yaşatmak istiyoruz.” dedi. İstikrarlı büyümenin önemine dikkat çeken ve alt yapı yatırımlarından bahseden Keser, her zaman tüketici odaklı düşündüklerini ve yaptıkları yatırımların başarı sırrının da tüketici faydasına öncelik veren perakende anlayışları olduğunu söyledi. Hayat Park mağazasına gelen bölge halkının da bu yaklaşımlarını fark edeceklerini ve alışveriş alışkanlıklarını değiştireceklerine inandığını söyleyen Keser, “Dost Alışveriş” sloganıyla sadece fiyatta değil, hizmet, kalite, tüketici haklarına saygı ve güven noktalarında toptan bir müşteri memnuniyeti hedeflerini vurguladı.

1994 yılında kurulan Adese “Dost Alışveriş” sloganı ile başta Konya ve ilçeleri olmak üzere Ankara, Mersin, Karaman ve Aksaray’da hizmet veren Adese önümüzdeki ay Ankara Gölbaşı ve Kocaeli Ncity ve Kadıköy’de mağazalar açacak.





Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Ekonomi Haberleri
[:.:]
Eee, Ne yapalım Konya böyle!
Lokman Koyuncuoğlu
IMF’ye gerek yok batmayız?
Taner Aydın
Tebrikler Kime
Mustafa Azılıoğlu
Ya taş, ya kuş...!
Memduh Nihat Ada
MÜSİAD Farkı
Aydoğan Deveci
Konya’yı Değiştiren Adam
Nadide Ü.Altıparmak
Olan biteni anlamak
Abdullah Öksüz
KONYA TİCARET ODASI
Mustafa Tatlısu
KOP için tam sırası
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com