Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Erdoğan’dan medya ve Baykal’a
2008/02/13 12:04
Erdoğan’dan medya ve Baykal’a


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Başkanları toplantısında konuştu.
Erdoğan'ın açıklamaları özetle şöyle, AK Parti'nin siyaset üslubu milletimizin siyaset üslubudur. AK Parti siyasete yeni bir soluk getirmiş, siyaset üslubunu kökten değiştirmiştir.
Kendimizi ülkemizin kurtuluşuna adadık adamaya devam edeceğiz. Biz hiç bir zaman küçük olsun benim olsun mantığında olmadık. Gerilimin bir tarafı olmadık. Dahil olduğumuz zümrenin değil tüm Türkiye'nin partisiyiz. Biz herkesi memnun edemeyiz ama yüzde yüzün hizmetkârıyız. Bir kitle var. Sessiz çoğunluk olarak yıllar yılı bekledi. Biz o kesimin sesi olmak için buradayız. Ayrım yapılan marjinal kalıplara ayrılan siyasetin sonuçlarını çok iyi biliyoruz. Biz bu günlere pişe pişe geldik. Her kesimi aynı samimiyetle kucaklıyoruz.
1994 yılında ben İstanbul'un belediye başkanlığını yaparken Melih Bey Ankara'nın büyükşehir belediye başkanıydı. Kime ayrım yaptık. Cımbızlaya cımbızlaya araştırmadıkları yanımızı bırakmadılar. Sayın Baykal dikili ağacın var mı senin Antalya'da... Sayın Baykal yatıp kalkıyor laiklik diyor. Laiklik diye diye laikliği yozlaştırdı. Akşam yatıyor başka sabah kalkıyor başka. İnsanlar için ne yaptın sen. Biz herkese aynı mesafedeyiz. Eksik ve yanlışlarımız olabilir. 1800'e yakın AK Partili belediye var kime ne ayrım yapıldı. Başörtülü başı açık ayrımı yapılamaz. Başı açık ve kapalı olan kardeşimdir. Kusura bakmasınlar Baykal ve benzerleri gibi değil. Kusura bakmasınlar Baykal gibi düşünen medya grupları gibi değil. Gazetelerinize çırılçıplak resimleri siz basıyorsunuz. İlavelerinizde her şey ortada.. Size kim müdahale etti. Biz ne diyoruz. Ne haliniz varsa görün. Halk size gerekli yeri verecektir.
Biz halkımızı seviyoruz. Başı açık ve başı kapalı oyunlarına tuzaklarına gelmeyelim. Biz yerel yönetimlerden bugünlere geldik. İki hükümet kurduk. Merkezi ve yerel yönetimlerde varız. Olmaya da devam edeceğiz. Herkesin yaşam şekli bizim güvencemiz altında.. kimse bizi tuzağa düşürmeye kalkmasın. Bizim yüzde 10 kadın milletvekilimiz var. CHP'nin kaç vekili var. Parmak sayısını geçmez. Hani kadına değer veriyordun. Bunların kadın hakları savunuculuğuna da inanmayın. Batı gazetelerinden aldıkları yazıların çoğu yalan. Öfkeli olduğumu söylüyorlar. öfke de bir hitabet sanatıdır. Zulmü alkışlayamam zalimi asla sevemem. Yumuşak başlı isek uysal koyun değiliz. Bir yanağına vurulunca öbür yanağını çevir anlayışı biz de yok. Fakirliğin yoksulluğun bu ülkenin kaderi olmadığını biliyoruz. AK Parti sorunların çözümü için kurulan bir çatıdır. Devletle millet arasında mesafe olmasından nemalanalar var. 70 milyonun sorumluluğunu üzerine almayanların AK Parti çatısı altında yeri yok. Endişe tüccarlığı yapanların bu toplumda yeri yok. Çeteler ve mafyalarla verilen mücadele gözden kaçırılıyor. Bir kaç haberle olaylar geçiştiriliyor. Ben burada güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Terörle mücadelede gösterilen karalılık bu yönde de devam ediyor. Türkiye muassır medeniyetler seviyesine çıkma yolundaki yürüyüşünü sürdürecektir. AK Parti herkesin yaşam şeklinin teminatıdır. Gerilim çığırtkanlığına aldırış etmeyin. Başı açık veya kapalı farketmez. Hepinizin sorunu bizim sorunumuzdur. Kim ne zaman kendini baskı altında hissederse biz yanınızdayız. Herkesin sığınacağı liman AK Parti iktidarıdır. Herkesin endişesini gidermek boynumuzun borcudur. Kimse kimseyi kendi gibi yaşamaya zorlayamaz. Her türlü provokasyonu boşa çıkaracak kadar medeni bir ülkeni vatandaşlarıyız.
Nitekim dün yaşandı. Bir okulun önünde simitçi. Simitçiden çekilen görüntü akşam ekranlarda çek izle. Bu tür numaralar tedavülden kalktı.
Ekonomi gündemden düştü diyorlar. Sevsinler sizi. ne var ekonomide.. 2008'e nasıl girdik? Sıkıntı ne var ekonomide? Ekonomide halkımıza olumsuz yansıyan ne oldu? Milleti aldatmayın dürüst olun!
Sadaka toplumunu bizi eleştirenler bize bıraktı.’’
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Politika Haberleri
[:.:]
Aslan Korkmaz gelirken, Tuzcuoğlu giderken…
Lokman Koyuncuoğlu
Ekonomi, Aktütün, ve Ergenekon
Taner Aydın
Yönetmek ve yönetilmek üzerine
Mustafa Azılıoğlu
Demirel: Eski Siyasetin Büyük Mavrası…
Mert Aslan
Sarhoştan yağ çıkarmak
Memduh Nihat Ada
Karamsar da değiliz ama…
Hakan Bahçeci
Kapatma davasının kapattıkları
Alev Ayyıldız
Nakaratı 24 Nisan 1915
Huriye Karnap
Toplumsallaşmak büyük bir değerdir
Dr.Ali Can
YEREL SEÇİM ve ADAYLAR
Aydoğan Deveci
2016 yılında Türkiye Süper Güç olacak
Nadide Ü.Altıparmak
Uzaya Füze Atıldı da Başörtüsüne mi Takıldı !?
Dr.Erdinç Yücel
Büyük Birlik AKP de Gerçekleşti
H.Tekin Gökmenoğlu
Hani söylemesi ayıp
Halil Sağırkaya
Birinci tehdit
Mustafa Kara
HAYATIN DALGASI
Abdullah Öksüz
Siyasetin patozları
Mustafa Tatlısu
Yaşasın Hıristiyan Muhafazakârlar.
Murat Can
Kimsenin görmediği,söylemediği
Ahmet Ergan
KONYA 2007’YE HAZIR DEĞİL
Nurettin Bay
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com