Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

%80 ucuz konuşun
2008/02/21 02:50
%80 ucuz konuşun
Arama Bazında Operatör Seçimi (Call By Call) hizmeti veren özel telekom şirketlerinden Millenicom, 1045 servisiyle 40 ülkede yüzde 80'e varan indirimli görüşme imkanı sunuyor

Türk Telekom altyapısı kullanılarak verilen Arama Bazında Operatör Seçimi (Call By Call) hizmetiyle, sabit telefon kullanıcıları yüzde 80'e varan indirimli görüşebiliyor. Türkiye'de Arama Bazında Operatör Seçimi hizmeti veren şirketlerden biri olan Millenicom Türkiye'nin Genel Müdürü Tuğrul Cora, sundukları 1045 hizmetiyle ABD, Kanada, Rusya ve Avrupa Birliği ülkeleri de dâhil olmak üzere 40'tan fazla ülkeyi aramanın dakikasının yalnızca 7 kuruş olduğunu hatırlatarak, telefon abonelerinin elde ettikleri indirim oranlarının bazı ülkelerle yapılan görüşmelerde yüzde 80'lere kadar ulaşabildiğini söyledi.
GSM'DE YÜZDE 40 AVANTAJ

1045 hizmetiyle Türkiye'de cep telefonu aramalarının da çok ucuza gerçekleştirildiğini ifade eden Cora, ''Turkcell, Vodafone ve Avea abonelerini kullanılan mevcut tarifelere göre yüzde 40'a varan oranlarda indirimlerle aramak mümkün. Ev ve iş telefonlarından cep telefonlarına doğru yapılan aramalarda bile çok önemli indirimler sağlıyoruz. 1045'te aylık sabit ücret, bağlantı ücreti ya da herhangi bir gizli maliyet bulunmuyor ve ne kadar konuşursanız o kadar ödüyorsunuz.'' dedi.

ABONELİK GEREKMİYOR

1045'ten yararlanmak için sözleşme yapılması gerekmiyor. Evinde veya işyerinde Türk Telekom StandartHATT, KonuşkanHATT ve ŞirketHATT abonesi olan herkes, 1045 hizmetinden hemen yararlanmaya başlayabiliyor. HesaplıHATT ya da YazlıkHATT abonelerinin ise bu hizmetten faydalanmak için Türk Telekom'un 444 1 444 numaralı çağrı merkezine başvurarak tarife paketlerini değiştirmeleri gerekiyor.


İndirimli görüşme nasıl yapılıyor?

İndirimli görüşme yapmak için kullanılan 1045 hizmetinden yararlanmak için, arayacağınız numarayı çevirmeden hemen önce 1045 tuşlamak yeterli oluyor. Örneğin, Ankara'yı ararken 1045 0312… veya Almanya'yı ararken 1045 0049… şeklinde numara çevirmeniz gerekiyor. Ay boyunca 1045 üzerinden yaptığınız görüşmelerin toplam tutarı, takip eden ay Türk Telekom tarafından size ayrı bir fatura olarak gönderiliyor. Türk Telekom faturasını ödeyebildiğiniz bütün noktalardan 1045 hizmeti faturanızı da ödeyebiliyorsunuz. Millenicom Türkiye'nin 2007 cirosu 40 milyon ABD doları. Türkiye'deki Pazar payı ise yüzde 15.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Ekonomi Haberleri
[:.:]
Eee, Ne yapalım Konya böyle!
Lokman Koyuncuoğlu
IMF’ye gerek yok batmayız?
Taner Aydın
Tebrikler Kime
Mustafa Azılıoğlu
Ya taş, ya kuş...!
Memduh Nihat Ada
MÜSİAD Farkı
Aydoğan Deveci
Konya’yı Değiştiren Adam
Nadide Ü.Altıparmak
Olan biteni anlamak
Abdullah Öksüz
KONYA TİCARET ODASI
Mustafa Tatlısu
KOP için tam sırası
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com