Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

İrent yeni yerinde
2008/03/07 18:18
İrent yeni yerinde


İttifak Holding çatısı altında hizmet veren Konya İrent, yeni plazasına taşınarak hem mekânını hem da hizmet alanını genişletti.

Kalitesi Hyundai tarafından tescillenen İrent, yapım çalışmaları süren plazasını tamamladı ve yeni yerine taşındı. Genişliğiyle dikkati çeken Yeni Hyundai İrent Plaza, 600 metrekarelik bir showroom ve 3000 metrekarelik servis alanına sahip. 6700 metrekarelik açık otoparkı da bulunan İrent Plaza’da ayrıca ikinci el araç satışı hizmeti de başlıyor. Bugüne dek Hyundai kalitesini en kaliteli şekilde vermeye çalıştıklarını söyleyen İrent yetkileri, konu ile ilgili açıklamada yeni plazalarına taşınma amaçlarının artan talebe en iyi şekilde cevap verebilmek olduğunu belirttiler. 2007 yılı Müşteri Memnuniyeti dalında en başarılı bayi seçildiklerini ve Dubai’deki Hyundai Bayiler Toplantısı’nda plaket aldıklarını hatırlatan yetkililer, müşteri memnuniyeti ödülünün İrent’in her konudaki kalitesinin bir tescili olduğunu ve bu başarıyı yeni plazalarında artırarak sürdüreceklerini ifade ettiler.

Sadece mekânını değil aynı zamanda hizmet alanını da geliştiren İrent, yetmiş beş noktadan uzman onaylı ve garantili ikinci el araç satışının yanında kısa ve uzun süreli araç kiralama hizmeti de sunacak. İrent, Hyundai sahibi olmak veya kiralamak isteyen herkesi Ankara Yolu No: 138 / Konya adresindeki yeni plazasına bekliyor.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Ekonomi Haberleri
[:.:]
Eee, Ne yapalım Konya böyle!
Lokman Koyuncuoğlu
IMF’ye gerek yok batmayız?
Taner Aydın
Tebrikler Kime
Mustafa Azılıoğlu
Ya taş, ya kuş...!
Memduh Nihat Ada
MÜSİAD Farkı
Aydoğan Deveci
Konya’yı Değiştiren Adam
Nadide Ü.Altıparmak
Olan biteni anlamak
Abdullah Öksüz
KONYA TİCARET ODASI
Mustafa Tatlısu
KOP için tam sırası
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com