Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Ünal Karaman; İstifam yönetimde
2008/03/08 17:38
Ünal Karaman; İstifam yönetimde

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında Konyaspor'u 5-0 mağlup ederek, rahat bir nefes aldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Arif Erdem, maç sonrası yaptığı açıklamada, takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Sahada mükemmel bir futbol ve sonuç vardı. Takımdaki arkadaşlarımız bu maçın önemini çok iyi benimsemişler. Vestel Manisaspor maçının telafisi bu maçtı ve oyuncular her şeyi dört dörtlük yaparak karşılaşmadan galibiyetle ayrıldılar. Tüm futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Bizim bulunmak istediğimiz yer bu değil. Geride kalan maçlardan iyi sonuçlar alıp üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz. Bu arada 'Teknik direktörümüz Abdullah Avcı maç öncesi bana bugün iyi bir sonuç alacağız ve bu galibiyetten sonra konuşmayı senin yapmanı istiyorum' dedi. Ben de tamam dedim ve hocamızın söylediği gibi oldu ve ben karşınızdayım'' diye konuştu. Konyaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise, sahada mücadele etmeyen ve teslimiyetçi bir takım olduğunu söyleyerek, ''Gençlerbirliği maçında da mağlup olduk, ama iyi oynadık. Gençlerbirliği maçının arkasından Trabzonspor maçında rakibimiz bizden iyi olmasına rağmen, yaptığımız mücadelenin karşılığını galibiyetle almıştık. Bir takım 3 haftada bu kadar dalgalanma yaşarsa, bu kadar bireysel hata yaparsa, arkadaşının ardından mücadele etmeyip, bunun moral bozukluğunu saha içine yansıtırsa olmaz. Bu mağlubiyetlerde hesaba önce kendimizi çekiyoruz. Onun dışında takım kurgusunu ve verebilecekleri direnci bir daha gözden geçirmeliyiz. Futbolcunun asıl işi saha içinde mücadele etmek olduğunu bilmeli ve teslimiyetçi olmamalı. Biz bugün bunu yaşadık ve ekip bütünlüğü içinde davranmadık. Herkes bireysel mücadele etmeye çalıştı, bunun sonucunda da ne yaptığını ve yapacağını bilmeyen ucube bir takım ortaya çıktı'' dedi.
Karaman, kendisine yöneltilen 'İstifayı düşündünüz mü?' sorusuna ise, ''İstifayı biz ilk geldiğimizde Konyaspor yönetimine verdik ve istifa Konyaspor yönetiminin yetkisindedir. Ne derlerse o olur'' cevabını verdi. Karaman, gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe maçında ise çok farklı bir Konyaspor olabileceklerini belirtti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Erman Kılıç ise, sahada iyi bir futbol oynadıklarını belirterek, ''Haftalardır iyi futbol oynuyorduk ama şanssızlığımız nedeniyle galip gelemiyorduk. Bugün oynadığımız futbolla farklı galip geldik ve bu şanssızlığımızı kırdık. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız ve ligde daha iyi yerlere gelmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.
Konyaspor kalecisi Oğuzhan da, maçta elinden geleni yaptığını belirterek, ''Ben bugün elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Hatam yoktu. Akşam maçı tekrar izleyeceğim, ama bunun önemi yok önemli olan aldığımız mağlubiyet'' diye konuştu.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com