Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Patronlardan gol şov
2008/03/16 18:35
Patronlardan gol şov


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından 16 bölgede düzenlenen 99 oda ve borsanın katılımıyla gerçekleştirilen Futbol Şöleni’nde Konya Bölgesi müsabakaları, sorumlu yönetici TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve KSO Meclis Başkanı Ahmet Şekeroğlu tarafından centilmenlik ve dostluk temennisiyle başlatıldı. Patronların iş dünyasındaki hünerlerini bu kez halı sahada gösterdiği turnuvada, adeta gol şov yaşandı.

Konya Ticaret Odası-Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası ile Konya Sanayi Odası-Karapınar Ticaret Borsası’nın karşılaştığı TOBB Futbol Şöleni’nde patronlar iş dünyasındaki hünerlerini bu kez halı sahada gösterdi.
Gol şovun yaşandığı TOBB Futbol Şöleni’nde Konya Ticaret Odası, Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası’nı 17-1 yenerken, turnuvanın favorilerinden olduğunu gösterdi.
Aynı saatte oynanan Konya Sanayi Odası-Karapınar Ticaret Borsası karşılaşması ise oldukça çekişmeli bir mücadele sonrası normal süresinde 5-5 berabere bitti. Uzatmalarda ise altın gol uygulaması ile Karapınar Ticaret Borsası-Konya Sanayi Odası’nı 6-5 yenmeyi başardı.
Konya Sanayi Odası- Karapınar Ticaret Borsası karşılaşmasında KSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gökcan’ın sahada gösterdiği performans ve sportmence mücadeleleri dikkat çekti.
TOBB Başkan Yardımcısı ve KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Üzülmez’in saha kenarından destek verdiği, Meclis Başkanı Seyit Karaca’nın da saha içerisinde mücadele ettiği KTO takımı sergilediği futbolla adeta gol şov yaptı.
Maç süresinde her dört takıma da kenardan yönetim kurulu, meclis üyeleri ve çalışanlarından büyük destek geldi.
Konya Bölgesi hakemlerinin yönettiği karşılaşmalar 30 dakikalık iki devrede oynandı. Centilmence geçen mücadelelerde sporun özünde olan fair play ruhu ön plana çıktı.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com