Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

İttifak'la futbol
2008/03/26 16:37
İttifak'la futbol

İttifak Holding 20. kuruluş yıldönümü etkinlikleri “Şirketler Ligi Halı Saha Futbol Turnuvası” ile devam ediyor. Grup içi etkinlikler çerçevesinde düzenlenecek turnuvada İttifak Holding bünyesinde yer alan şirketler adına 10 takım yarışacak.

Turnuvada karşılaşacak takımların eşleşmelerinin kura çekiminde konuyla ilgili bilgi veren İttifak Holding Genel Müdürü Ali Körpe şu görüşlere yer verdi:

“Kısa bir süre önce kamuoyuyla paylaştığımız 20. kuruluş yıl dönümü etkinliklerimizi yıl içerisinde hayata geçirmeye devam ediyoruz. İki başlıkta planladığımız etkinliklerimizde grup içi aktiviteler bağlamında düzenlediğimiz bu futbol turnuvası ile farklı şirketlerimizde görev yapan arkadaşlarımızın kaynaşması ve motivasyonlarının artırılmasını hedefliyoruz.

Sportif etkinliklerimizi ilerleyen zaman dilimlerinde de gelenekselleştirip, iş hayatının yoğun temposunda bu tip etkinliklerle takım arkadaşlarımızı hem dinlendirmeyi hem eğlendirmeyi hem de spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlamayı arzu ediyoruz.

Mart ayının son haftasında başlayacak turnuvamız toplam 10 takım ile gerçekleşecek ve Adese Halı Saha Spor Tesisleri’nde cumartesi günleri oynanacaktır. Ayrıca turnuva ile ilgili tüm bilgileri arkadaşlarımız www.turnuva.ittifak.com.tr adresli web sayfasından da takip edebilecekler.

Tüm maçların dostluk ve arkadaşlık çerçevesinde yapılmasını temenni ediyor, turnuvada yer alan takımlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.”

İttifak Holding Genel Merkezinde Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Akay, Dr. Ahmet Akman, Genel Müdür Ali Körpe ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Yöneticisi Abdullah Ecevit Öksüz ile takım kaptanlarının katıldığı kura çekiminde gruplar şu şekilde oluşmuştur.

A Grubu
Adese Konya Bölge
Adese Genel Merkez
İmaş Makina
Adese Petrol
Adese Merkez Depo
B Grubu
Seha Yapı
Adese Kule Site
Selva
İttifak Holding Merkez
İrent
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com