Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Primler ödendi hedef Bursaspor
2008/04/08 18:43
Primler ödendi hedef Bursaspor

Konyaspor'da geçen hafta deplasmanda Çaykur Rizespor karşısında alınan 1 puan sonrası futbolcu ve teknik heyete primleri yönetim tarafından dağıtıldı.
Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Bahattin Karapınar, ligde haftalar sonra Çaykur Rizespor karşısında puan alabildiklerini belirterek, ''Çaykur Rizespor gibi düşme potasında bulunan bir takımdan almış olduğumuz 1 puan, bizi biraz olsa rahatlattı. Bununla birlikte rakibimiz olan Çaykur Rizespor ligde sıralamada altımızda kaldı. Oynadığımız iyi oyunun bundan sonra oynayacağımız maçları olumlu etkileyeceğini düşünüyorum. Bu hafta oynayacağımız Bursaspor maçı için bugünden itibaren
hazırlıklarımıza başladık. Bu maçta galip gelebilirsek takım olarak çok büyük bir moral kazanacağız. Çaykur Rizespor karşısında alınan 1 puandan dolayı teknik ekip ve futbolcularımıza primlerini dağıttık. Umarım Bursaspor galibiyetinden sonraki antrenmanda da galibiyet primlerini dağıtırız'' diye konuştu.
Öte yandan Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 30. haftasında kendi sahasında oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına verdiği bir günlük iznin ardından başladı. Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Raşit Çetiner gözetiminde gerçekleşen antrenman, oyuncuların düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplara ayrılan futbolcular, top sürme ve tempolu koşunun yer aldığı koordinasyona yönelik bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman, futbolcuların açma-germe hareketleri ile sona erdi.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com