Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

İttifak'tan girişimcilik ödülleri
2008/04/09 15:56
İttifak'tan girişimcilik ödülleri



İttifak Holding 20. yıl etkinlikleri sürüyor Etkinliklerin kurum içi faaliyetler bölümünde yer alan “Anadolu’da Girişimcilik Kültürü ve İttifak Holding’in Bu Kültüre Katkıları” konulu kompozisyon yarışması sonuçlandı.
İttifak Holding’in grup içerisinde faaliyet gösteren tüm işletme ve birim çalışanlarının katılımına açık olarak düzenlenen kompozisyon yarışmasına personelin ilgisi yoğun oldu. 115 kompozisyonun katıldığı yarışmada dereceye giren eserler ödüllendirildi.
Ödül törenine İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Seyit Mehmet Buğa ile birlikte, İttifak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hüsamettin Yaldız, Genel Müdür Ali Körpe ve grup içi birim ve işletme yöneticileri katıldı.
İttifak Holding Genel Merkezinde düzenlenen ödül töreninde dereceye girenlere ödülleri Holding yöneticileri tarafından takdim edildi.
İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Seyit Mehmet Buğa ödül töreninde yaptığı konuşmada dereceye girsin veya girmesin tüm katılımcılara teşekkür ve takdirlerini iletirken başarılarından dolayı da dereceye giren yarışmacıları kutladı.
İttifak Holding’in entelektüel birikimlere verdiği öneme de değinen Buğa “Girişimciliğin bir kültür olarak yerleşmesi ve yerleşen bu kültüre önemli katkılar üretilmesi yolunda bilgi kaynağından sürekli istifade eden, istifadelerinden doğan yorumlarını fiili girişime aktarabilenlerin kıymeti bizim bünyemizde çok yüksek değere sahiptir. Halkla İlişkiler Birimimizin böyle organizasyonları ile bünyemizde görev yapan bu değerlere fırsat alanları oluşturduğumuzu düşünüyorum.” dedi.
Anadolu girişimciliğinin başarılı örneklerinden birisi olan İttifak Holding’in kurumsal kültürü, iş tutuş tarzı ve alışkanlıkları, işletme süreçlerindeki ilkesel ve profesyonel yaklaşımları ile sadece iyi bir girişimci olmakla yetinmeyip sosyo-kültürel hayatın gereksinimleri bağlamında da ürettiği katkıların devam edeceğini vurgulayan Buğa tüm katılımcılara ve dereceye girenlere başarılarının devamını diledi.
Yarışmada birinci olan A. Ferhat Özkan’a 3 maaş ikramiye, ikinci olan Ümüş Can’a 2 maaş ikramiye, üçüncü olan Yunus Koçak’a bir maaş ikramiye ödül olarak verildi. Yarışmada 4. 5. ve 6. olan ittifak holding personeline de mansiyon ödülü olarak yarım maaş ikramiye verildi.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Ekonomi Haberleri
[:.:]
Eee, Ne yapalım Konya böyle!
Lokman Koyuncuoğlu
IMF’ye gerek yok batmayız?
Taner Aydın
Tebrikler Kime
Mustafa Azılıoğlu
Ya taş, ya kuş...!
Memduh Nihat Ada
MÜSİAD Farkı
Aydoğan Deveci
Konya’yı Değiştiren Adam
Nadide Ü.Altıparmak
Olan biteni anlamak
Abdullah Öksüz
KONYA TİCARET ODASI
Mustafa Tatlısu
KOP için tam sırası
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com