Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Konyaspor'da Manisaspor hazırlığı
2008/04/22 23:01
Konyaspor'da Manisaspor hazırlığı

Konyaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Raşit Çetiner yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra top çalışması yapan Yeşil-beyazlı futbolcular, antrenmanı taktik idmanıyla tamamladı. Antrenmana sakatlığı bulunan Eren Şen katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Mertol Karatay ve Erkan Sekman düz koşu yaptı. Konyaspor'un tecrübeli futbolcusu Veysel Cihan, zor bir dönem geçirdiklerini ve bunu az da olsa halen yaşadıklarını belirterek, ''Biz ligde kalmayı garantiledikten sonra kalan maçlarımızı üst sıraları zorlamak adına oynayacağız. Son maçlarda almış olduğumuz puanlar bize çok moral verdi. Bunun Vestel Manisaspor maçına yansıyacağını düşünüyorum. Oradan puanla döneceğimiz takdirde sezonu rahat bir şekilde bitiririz diye düşünüyorum'' dedi.
Takım olarak kesinlikle rehavete kapılmadıklarını ifade eden Veysel Cihan, ''Geçen sezonlara baktığımız zaman son haftalarda her zaman için sürpriz sonuçlar alınabiliyor. Puana ihtiyacı olan takımlar son 3 haftada maçlarını kazanarak ligde kalabiliyor. Bizi işi şansa bırakmadan kendi ipimizi kendimiz keserek önümüzdeki maçlara bakacağız'' diye konuştu.
Bu hafta deplasmanda oynayacakları Vestel Manisaspor maçının kendileri için zor geçeceğini söyleyen Veysel Cihan, ''Rakibimiz ligde zor durumda. Bu maçlarda biz direncimizi iyi gösterirsek kazanabileceğimiz bir maç olabilir'' şeklinde konuştu.
İHA
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com