Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Çetiner: “Minimum 1 puan almalıyız”
2008/04/24 11:14
Çetiner: “Minimum 1 puan almalıyız”

Konyaspor, Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.
Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Raşit Çetiner gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. İlk 15 dakikası basına açık olan antrenman kondisyon çalışmalarıyla devam etti. Konyaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner yaptığı açıklamada, ligdeki bu çıkışa ihtiyaçları olduğunu belirterek, ''Gerekli puanları alabilmek için bir harekete ihtiyacımız vardı ve bunu sağladık. Futbolcularım son hafta aldığımız 3 puanda gerçekten insanüstü bir mücadele sergilediler. Ama
bu rahatlık bize ters yönde etki etmemeli diye düşünüyorum. Sporcu arkadaşlarımla bunları sürekli konuşarak anlatıyorum. Bu hafta son şansını kullanmak isteyen Vestel Manisaspor ile oynayacağız. Biz de realiteyi yakalamak adına o maçtan minimum 1 puan almak mecburiyetindeyiz. Vestel Manisapor maçına bu niyetle hazırlanıyoruz. Orada bütün camiamızı rahatlatacak iş yapmak istiyoruz. Ben oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum'' dedi.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com