Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Gözler takım kaptanında
2008/04/26 14:17
Gözler takım kaptanında


Galatasaray ile Fenerbahçe futbol takımları arasında yarın yapılacak Turkcell Süper Lig'deki kritik maçta Galatasaray'ın gol yollarında en etkili silahlarından birisi yine takım kaptanı Hakan Şükür olacak.
Sakatlığı nedeniyle Ümit Karan'ın oynamasının zor olduğu derbide ''Cim Bom'', gol yollarında deneyimli futbolcusuna güveniyor. Tanju Çolak'a ait lig tarihinin en çok gol atan oyuncusu ve Metin Oktay'a ait Galatasaray tarihinin en çok gol atan oyuncusu unvanlarını sezon başında eline geçiren Hakan Şükür'ün, bu sezon ligde 9 golü bulunuyor. Hakan Şükür, son lig maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a, son derbide de Fenerbahçe'ye birer gol attı.

Galatasaray Kulübü ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve yeni sezondaki durumu henüz netlik kazanmayan 37 yaşındaki Hakan Şükür için belki de yarınki derbi, Galatasaray formasıyla Fenerbahçe'ye karşı son sınavı olacak.

Galatasaray ile Fenerbahçe takımları arasında yarın yapılacak derbi öncesinde Galatasaraylı Hakan Şükür'ün, kariyerinde Fenerbahçe'ye 16 golü bulunuyor. Hakan'ın gol attığı 13 maçta Galatasaray, ezeli rakibine hiç yenilmezken, 10 kez galip geldi, 3 maçta da berabere kaldı.
AA

Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com