Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Konyaspor ligde kalmayı başardı
2008/05/05 09:57
Konyaspor ligde kalmayı başardı

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 33. haftasında kendi sahasında Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalarak, ligde kalmayı garantiledi.
Konyaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, Konyaspor'un bu maçtan aldığı bir puanla ligde kalmayı garantilediğini belirterek, ''Bize lazım gelen puanı almış olduk. Bugün futbolcu arkadaşlarım son derece disiplinli oynadılar. Çünkü Dimyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan olmamak için kontrollü bir oyun oynadık. Rakibe pozisyon vermemeye çalıştık. Ben futbolcu arkadaşlarıma benimle birlikte oldukları 6 hafta içinde gösterdikleri performans için teşekkür ediyorum. Önümüzde Kasımpaşa maçı var. Bu maçta görmek istediğimiz arkadaşları oynatacağız. Ona göre kararlar vereceğiz. Ben Konyaspor'u yürekten seven bütün taraftarlara teşekkür ediyorum ama bizim takımımız yuhalanmayı değil alkışlanmayı hak etmiş bir takım. Sporcular zor dakikalarında taraftara ihtiyaç duyar. Bugün takımı yuhalayanlar yarın başarılar elde ettiğimizde neler yapacaklar merak ediyorum'' dedi.
Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise, iki takımı da tebrik ettiğini ifade ederek, ''Oyunun ilk 60 dakikası iki takım açısından çok yüksek bir mücadeleyle oynandı. 70. dakikadan sonra iki takımın da temposu düştü. İki takımın performansının düşmesi sonucu iki gol de son dakikada geldi. Bana göre ligin sonu olmasına rağmen seyir zevki fena olmayan bir maç oldu. İki takım oyuncularını da tebrik ediyorum'' diye konuştu.
Gaziantepspor'un tecrübeli kalecisi Ömer Çatkıç da, iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, ''Konyaspor'un ligde kalabilmesi için 1 puana ihtiyacı vardı. Rakibimiz bunun stresi içinde oyuna başladı. Bizim de amacımız burada iyi oynamaktı. Sonuçta iki taraf da birer golle bir puanı paylaştılar'' şeklinde konuştu.
Kırmızı-siyahlı futbolcu İlhan Özbay ise, konumları itibariyle kendileri için rahat bir maç olduğunu ifade ederek, ''Konyaspor için zor bir karşılaşmaydı. Konyaspor'a bir puan yetiyordu ve istediklerini aldılar. Son dakikalarda gelen gollerle maç berabere bitti'' dedi.
Konyaspor'un tecrübeli futbolcusu Murat Hacıoğlu da, bir puan için oynamadıklarını vurgulayarak, ''3 puan almak istiyorduk. Son dakikalarda öne geçtik. 90. dakikada istemediğimiz bir gol yedik. Sonuçta ligde kalmayı garantiledik'' ifadelerini kullandı.
Maç sırasında ve maç sonrasında seyirci ile arasında yaşanan olay için Murat Hacıoğlu, ''Seyirciyle benim aramda bir problem yok. Sedat golü kaçırdıktan sonra bir tepkileri oldu. Sonuçta futbolda böyle şeyler var. Orada 10-15 kişi var, benim de tepkim onlara oldu'' şeklinde konuştu.
Yeşil-beyazlı oyuncu Yusuf Kurtuluş ise, sahada iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Bize bir puan yetiyordu. Seneye daha iyi bir kadroyla mücadele ederek daha iyi bir yerlere gelmek istiyoruz'' diye konuştu.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com