Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Hançerli’den yerel yönetimler dersi
2008/05/06 11:05
Hançerli’den yerel yönetimler dersi


Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Özel Envar Eğitim Kurumları İlköğretim 4’üncü sınıf öğrencileri, yerel yönetimler konulu sosyal bilgiler dersini Karatay Belediyesi meclis salonunda Başkan Hançerli’yle işledi. Başkan Hançerli’den yerel yönetimler ile ilgili bilgiler alan öğrenciler sordukları sorular ile belediye hizmetleri ve yerel yönetimlerin işleyişi hakkında bilgi aldılar.
Özel Envar Eğitim Kurumları İlköğretim 4’üncü sınıf öğrencilerinin yerel yönetimler, belediye ve belediye çalışmaları hakkında sorularını yanıtlayan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, nasıl belediye başkanı seçildiğini, belediye başkanı, belediye meclis üyeleri ve belediye birimlerinin görevlerini, Karatay’ın geleceğine yönelik belediye olarak yapılan çalışmalar ve yapılması düşünülen projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Hançerli, konuşmasında “Tek amacımız yarının geleceği olan siz değerli yavrularımıza her yönüyle daha güzel bir Karatay bırakabilmek. Bunun için tüm ekiplerimizle geceli gündüzlü çalışıyoruz.” dedi.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli konuşmasında özellikle Belediyelerinin çocuklara yönelik yaptığı çalışmalara dikkat çekerek, geleceğin teminatı çocukların eğitim gördüğü ilköğretim okullarındaki eğitim kalitesinin yükseltilmesi için büyük gayret gösterdiklerini ifade etti. Başkan Hançerli, yeni çıkan yasalar ile yerel yönetimlerin yetkilerinin artırıldığını ve Karatay Belediyesi’nin de bunu en iyi şekilde kullandığını söyledi. Öğrencilere eğitimleri yönünde çeşitli tavsiyelerde bulunan Hançerli, son olarak öğrencilere “Geleceğin valileri, kaymakamları, belediye başkanları, mühendisleri sizler olacaksınız bunun için derslerinize çok çalışmalısınız.” dedi.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Eğitim Haberleri
[:.:]
Konya'ya yeni rektörler
Lokman Koyuncuoğlu
Recep Konuk’da bir öğretmenmiş
Taner Aydın
2016 da ne olacak?
Mustafa Azılıoğlu
Bu kitaplar kaça?-1
Memduh Nihat Ada
İnsan yetiştirmek zor iş
Hakan Bahçeci
Şehitliği Akif ve Çanakkale ruhuyla anlamak
Alev Ayyıldız
Elit Üniversiteler…
Dr.Ali Can
SALI 20:30 KINALI KUZULAR
Nadide Ü.Altıparmak
Yanlış Hatalar Yapıyoruz :)
Dr.Erdinç Yücel
Zamane gençliği
H.Tekin Gökmenoğlu
Ziya Gökalp ve Felsefe Dersleri
Mustafa Kara
DEVLET OLMAK VE GELİŞİM
Abdullah Öksüz
Bu üniversitenin rektörü kim?
Mustafa Tatlısu
ÖSS' ye 6 önemli tavsiye.
Murat Can
Konya'daki Eğitim Başarısı ve YÖK gölgesi
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com