Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Avrupa üçüncüsüne 19 bin 850 YTL ödül
2008/05/16 16:23
Avrupa üçüncüsüne 19 bin 850 YTL ödül


Konya Büyükşehir Belediye Meclisi, Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü olarak ülkemizi gururlandıran Büyükşehir Belediyespor güreşçisi Atilla Güzel’i 19 bin 850 YTL ödül verdi. Başkan Akyürek, Atilla Güzel’in olimpiyatlarda Konya ve ülkemizi temsil edecek olmasından mutluluk duyduğunu ifade etti.
Konya Büyükşehir Belediye Meclisi, geçtiğimiz ay Finlandiya’nın Tampere şehrinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Avrupa üçüncüsü olarak olimpiyatlara gitmeye hak kazanan Büyükşehir Belediyespor güreşçisi Atilla Güzel’i 19 bin 850 YTL ile ödüllendirdi.
Meclis toplantısına başkanlık eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Atilla Güzel’in olimpiyatlarda Konya ve ülkemizi temsil edecek olmasından mutluluk duyduğunu belirterek, Güzel’in başarıları ile tüm Konya’yı gururlandırdığını vurguladı. Atilla Güzel’in başarılı spor kimliğinin yanında karakteri ile de örnek olduğunu kaydeden Başkan Akyürek, Konya’da sporun gelişmesinin böylesi başarılarla hak ettiği yere geleceğine inandığını belirtti.
Atilla Güzel’i başarıları nedeniyle tebrik eden Başkan Akyürek, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aldığı karar gereği, 19 bin 850 YTL’lik çeki başarılı sporcuya takdim etti.
Milli sporcu Atilla Güzel ise, güreş sporuna Büyükşehir Belediyesi’nde başladığını ve örnek aldığı hocaları ile burada devam ettiğini söyledi. Kendisinin de genç sporculara örnek olmak için gayret gösterdiğini ifade eden Güzel, destekleri nedeniyle Başkan Akyürek’e teşekkür etti.

Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com