Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

0 otomobilde yaz indirimi
2008/05/19 14:44
0 otomobilde yaz indirimi


Otomotivciler yılbaşından bu yana kampanyalarla satışları yüzde 30 artırdı. Mayısta indirim, peşin alım desteği, uzun ve düşük faizli kredi imkânları var
Otomotivciler yaz tatili öncesinde kampanyalara hız verdi. Yılbaşından bu yana üst üste kampanyalar düzenleyen şirketler ilk dört ayda satışları geçen yıla göre yüzde 30.4 artırdı. İşte mayısta sona erecek indirim kampanyaları:
Volkswagen: Doğuş Otomotiv-VW Binek Araç, önce Jetta modeli için başlattığı kampanyasını tüm modeller için uygulamaya karar verdi. Peşin alımlarda model bazında yüzde 9’a varan indirim imkânının yanı sıra motor hacmine göre 1.170 YTL ‘ye varan takas desteği sunuyor.
Yine Doğuş Otomotiv bünyesindeki Volkswagen (VW) Ticari Araç ise Volkswagen Transporter modellerine 33 bin 655 YTL’den (1.9 TDI 86 beygir motor seçeneği, standart şasi Panel Van için geçerli) başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla satış yapıyor. Vadeli alımlarda ise tavsiye edilen peşin indirimli anahtar teslim fiyatı üzerinden yüzde 90’a kadar olan miktarlar YTL ve avro bazında kredilendirilebiliyor.
Seat: Seat’ta tüm modellerin mevcut tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatları üzerinden 2 bin 500 YTL’lik indirim avantajı sunuluyor.
Kampanya süresince Seat Ibiza model ailesine 24 bin 840 YTL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatlarıyla, Cordoba model ailesine ise 25 bin 460 YTL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla sahip olunabilecek. Altea XL ise 38 bin 275 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
Kia: Çelik Motor, Kia Rio ve Cerato modellerini, mayıs ayı boyunca 36 aya kadar peşinatsız kredi ve 1.250 YTL takas desteğiyle satıyor. Türkiye’nin en çok satan 4x4’ü Kia Sorento ve Sportage’lar, ay sonuna kadar 1.85 YTL’lik sabit avro kuru ve 2 bin 500 avroya kadar takas desteği sunuluyor.
Nissan: Nissan Otomotiv, 31 Mayıs’a kadar geçen yıl aile otomobilleri sınıfının en çok satan otomobili olan Nissan Note için 2 bin YTL’ye varan takas indirimi uyguluyor. 1.4 litre benzinli düz vites, 1.6 litre benzinli düz ve otomatik vites, 1.5 litre dizel düz vites motor seçenekleri bulunan Note da dizel motor 100 kilometrede sadece 4.6 litre yakıt tüketiyor.
Note dizelin farklı donanım seviyelerinde 6’lı CD değiştirici, otomatik klima, yol bilgisayarı, sürücü koltuğu altında gizli saklama kutusu, çift yüzlü fonksiyonel bagaj panelinin (flexiboard) yanısıra, Bluetooth ve MP3 bağlantı ünitesi teknolojik özelikleri de bulunuyor.
Dacia fiyatlarıyla cazibesini sürdürüyor
Dacia, Logan Sedan modelini ay sonuna kadar 16 bin 310 YTL’den başlayan fiyatlarla satmaya devam ediyor. 5 ve 7 kişilik versiyonlarıyla büyük ilgi gören Logan MCV ise 19 bin 680 YTL’den başlayan fiyatlara sahip. Bu fiyat, 5 kişilik versiyon için geçerli.
Renault servis sezonunu açtı!
Renault Mais, 20 Mayıs-20 Haziran arasında yetkili servislerinde Fix Servis Paketleri ve Elf motor yağları için yüzde 20 indirim uyguluyor. Otomobilini yaza hazırlamak üzere Renault yetkili servislerine giden tüm müşteriler orijinal F1 hediyeleri de alabilecek.
Hyundai ile Euro 2008’i yakından izleme şansı
2014 yılına kadar dünyanın önemli futbol etkinliklerinin ana sponsoru olan Hyundai, Türkiye’de www.hyundaifutbol.com sitesini açtı. Dünya ve Türkiye futboluyla ilgili her türlü gelişmenin
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Ekonomi Haberleri
[:.:]
Eee, Ne yapalım Konya böyle!
Lokman Koyuncuoğlu
IMF’ye gerek yok batmayız?
Taner Aydın
Tebrikler Kime
Mustafa Azılıoğlu
Ya taş, ya kuş...!
Memduh Nihat Ada
MÜSİAD Farkı
Aydoğan Deveci
Konya’yı Değiştiren Adam
Nadide Ü.Altıparmak
Olan biteni anlamak
Abdullah Öksüz
KONYA TİCARET ODASI
Mustafa Tatlısu
KOP için tam sırası
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com