Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

Emlak vergisinde son gün 31 Mayıs
2008/05/26 14:57
Emlak vergisinde son gün 31 Mayıs

Karatay Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 2008 yılı Bina, Arsa ve Arazi gibi gayrimenkullere sahip mükelleflerin Emlak vergisini, İşyerlerinde oturanların (ÇÖP) Çevre Temizlik Vergisi 1. taksitlerinin son ödeme gününün 31 Mayıs olduğu bildirildi.
Emlak ve iş yeri sahipleri için emlak vergileri ve çevre temizlik vergileri birinci taksitlerinin 31 Mayıs Cumartesi günü mesai bitimine kadar Karatay Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü veznelerine yatırılabileceğini ifade eden yetkililer, geçmiş döneme ait borçların da ödenmesi gerektiğini belirtti.
Vatandaşları vergilerini zamanında yatırmaları yönünde uyaran Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, süresi içerisinde ödenmeyen vergilerin gecikme zammıyla birlikte tahsil edildiğini de hatırlattı. Ödemelerin kredi kartı ile kabul edildiğini de sözlerine ekleyen Başkan Hançerli, vatandaşlardan tahsil edilen vergi ve diğer tüm gelirlerin hizmet olarak geri döndüğüne dikkat çekerek, bu konuda çok hassas olduklarını, vatandaşların da ödeme konusunda aynı hassasiyeti göstererek hizmetlere katkıda bulunmaları gerektiğini dile getirdi. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, veznelerde yığılmayı önlemek amacıyla, ödemelerin son güne bırakılmamasını isteyerek, vergi borçlarının Veznelerde yapılan tahsilatın yanında vatandaşlara Belediyeye gitmeden Karatay Belediyesi, internet sitesi üzerinden (www.karatay.bel.tr adresinden e-vezne) ve posta çeki hesabından (476692) ödeme yapabileceklerini de sözlerine ekledi.
Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Ekonomi Haberleri
[:.:]
Eee, Ne yapalım Konya böyle!
Lokman Koyuncuoğlu
IMF’ye gerek yok batmayız?
Taner Aydın
Tebrikler Kime
Mustafa Azılıoğlu
Ya taş, ya kuş...!
Memduh Nihat Ada
MÜSİAD Farkı
Aydoğan Deveci
Konya’yı Değiştiren Adam
Nadide Ü.Altıparmak
Olan biteni anlamak
Abdullah Öksüz
KONYA TİCARET ODASI
Mustafa Tatlısu
KOP için tam sırası
Nurettin Bay
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com