Haberkonya.com -
  :. Haberler
  Bilişim
  Dünya
  Eğitim
  Ekonomi
  Kültür Sanat
  Politika
  Sağlık
  Spor
  Yaşam

  :. Gruplar
  Hava
  Söyleşiler
  Yazarlar

İşte sonuç...
2008/05/28 12:41
İşte sonuç...

Galatasaray'da Hakan Hakan dönemi resmen bitti. 1992'de başlayan müthiş beraberlik sona erdi. Yıldız futbolcuya görülen reva diğerlerinden farklı olmadı. Hakan Şükür Galatasaray'dan kırgın bir şekilde ayrılıyor.

Feldkamp'ın 25 Mayıs'ta Zaman gazetesine verdiği ''Hakan Şükür'ü ben değil Adnan Polat göndermek istedi'' demeci futbolcu ile Adnan Polat arasında yaşananları su yüzüne çıkardı.

Hakan Şükür tam 6 aydır bu gerçeği biliyormuş. Polat'ın kendisini göndermek istemesini Yunan takımı Panionios'la oynanan UEFA kupası maçı öncesi öğrenmiş. Yaşananları sineye çekerek şampiyonluğun kazanılmasında en büyük katkıyı da Şükür yaptı.

Sabah'tan Tahir Kum'a konuşan Şükür herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı. İşte Şükür ve yönetim arasında yaşananlar:


''Yönetim bana teşekkür etmeden ben onlara teşekkür ettim ve veda ettim. Çünkü hak etmediğim bir davranışla karşılaştım. Kendimi ezdirdiğimi zannetmeyin. Ben kendimi hiçbir zaman ezdirmedim. Benim bir duruşum var.''

''Her şeyi çok önceden biliyordum. Feldkamp bana Panionios maçından önce her şeyi anlatmıştı. Bu yüzden ben de o karşılaşmanın ardından futbolu bırakma kararımı açıkladım. Bu yüzden de o maçta golden sonra hocaya koştum. O bana çok farklı ve üzücü şeyler anlattı. Feldkamp'ın en son açıklaması da zaten bunu gösteriyor. Ben bunların böyle olduğunu bilerek bu sezonu tamamladım.''

BAŞKAN KONYA'DA 'DEVAM' DEDİ
''Bırakma kararımın üzerine, Konya deplasmanında sayın başkanımız yanıma gelerek, 'Hayır biz seninle bir yıl daha devam edeceğiz' diyerek benim bu açıklamalarımı 'Bir sene daha oynayacağım'a çevirdi. Ben de bırakacak futbolcu psikolojisiyle bu açıklamayı yapmayayım istedim. Neticesinde iş buraya geldi.''

ŞAMPİYONLUĞU GÖLGELEMEDİM
''Daha önceden bunu yapmayı düşünüyordum ama şampiyonluk kutlamalarına gölge düşürmemek için söylemedim. Kendilerine 'Bu şekilde olmasını hak etmemiştim. Canınız sağolsun' dedim. Onlar görüyorsunuz benim için güzel şeyler söylüyorlar. Ben bunları duymak için burada oynamadım. Ben sadece görevimi yaptım, teşekkür ettim ve ayrıldım. Kararı daha önce vermiştim ama şampiyonluk kutlamalarına gölge düşürmek istemedim.''

YAŞAMAMIŞ OLSAM DAHA ÇOK GOL ATARDIM
Ben Galatasaraylı'yım ve Galatasaray da bir veya birkaç kişiyle alakalı bir yer değil. Orada sonuna kadar emek vermek çocuklarla, arkadaşlarla bir bütün olmak gerekiyordu. Ve o mücadelemi de sürdürdüm Allah da yardım etti ve şampiyon olduk. Takımın istatistik olarak en çok gol atanlarından ve en çok asist yapanlarından biriyim. Bu kadar ağır baskıya rağmen fiziki olarak da bir şeyler yapabildim. Ben bunlarla yaşamamış olsaydım yemin ediyorum daha çok gol atar, daha çok asist yapar ve takıma daha çok yararlı olurdum.

Şu ana kadar herhangi bir transfer çalışması yapmadım. 37 yaşındayım. ABD'den, Dubai'den, Katar'dan teklifler aldım ama üzerinde hiç durmamıştım. Transferimle ilgili planlarımı ailemle birlikte yapmak zorundayım. Zaman zaman evde şaka yollu soruyorum 'ABD'ye gelir misiniz?' diye. Kızım hemen kaçıp odasına gidiyor. Gelmek istemiyor. Tek başıma gidebileceğim yakın bir ülke olabilir. Zaman zaman gidip gelebileceğim ve yolculukların sık olduğu bir yer olur. Ama Türkiye'de başka bir takımda oynamayı düşünmüyorum.

Haber Hakkındaki Yorumlarınız
Şu ana kadar yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapmak ister misiniz?

 

:. Spor Haberleri
[:.:]
Fener maçının ayıpları…
Lokman Koyuncuoğlu
Ve Viyana düştü
Taner Aydın
Final oynasaydık…
Hakan Bahçeci
Sarısını yitirdi Fener
Mustafa Kara
Merhaba Konyaspor
Mustafa Tatlısu
Yakalayın Paçasından…
Murat Can
:. Siz ne dersiniz?
 

Bu Site Konda İletişim ve Medya Grubunundur.
E-Posta: bilgi@haberkonya.com